Η ανθρώπινη πυξίδα προς την υπεροχή
Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς - Τμήμα Διοίκησης

Λάρα Μπαράζι-Γερουλάνου

Job description

Διευθύνουσα Σύμβουλος (CEO)
Λάρα Μπαράζι-Γερουλάνου

Η Λάρα Μπαράζι-Γερουλάνου εκπροσωπεί τη δεύτερη γενιά της οικογένειας Γερουλάνου που διοικεί την εταιρία. Τελεί σε διοικητικά συμβούλια πολλών κλαδικών συνδέσμων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε., και συμμετέχει συχνά με την ιδιότητα ομιλήτριας ειδικού σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης στον τομέα της υδατοκαλλιέργειας σε επίσημες διοργανώσεις και φόρα.

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς πρεσβεύουν για εμένα ένα πραγματικό έργο ζωής, ένα έργο αγάπης. Είναι η ευθύνη που νιώθω απέναντι στην κοινωνία μας και την οικογένειά μας, η υποστήριξη των φίλων και συνεργατών μου, και η αφοσίωση στην παράδοση και μια σειρά αξιών που έχουμε σε προτεραιότητα όλοι μας από κοινού: το να κάνουμε το σωστό, κάθε μέρα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βαγγέλης Βολτεράς

Job description

Γενικός Διευθυντής
Βαγγέλης Βολτέρας

Προερχόμενος από τον χώρο της Πληροφορικής και των Τεχνολογικών Εφαρμογών , ο Βαγγέλης Βολτέρας προσλήφθηκε από τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς το 1992. Συμπληρώνοντας 21 χρόνια, τα περισσότερα εκ των οποίων ως Οικονομικός Διευθυντής της εταιρίας, το 2013 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Το ισχυρότερο κίνητρο είναι το όραμα. Η ανεξάντλητη δύναμη πηγάζει από το πάθος. Ως μαραθωνοδρόμος επί σειρά ετών, η δουλειά μου στα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς είναι εξίσου μεγάλη πρόκληση αλλά και ικανοποίηση όπως ένας αγώνας μεγάλων αποστάσεων, και την αγκαλιάζω με τον ίδιο ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα κάθε μέρα. Οι δρομείς δε σταματούν ποτέ να τρέχουν. Ούτε και οι Γενικοί Διευθυντές.

Θανάσης Φρέντζος

Job description

Αντιπρόεδρος
Θανάσης Φρέντζος

Ο Θανάσης Φρέντζος είναι Ιχθυολόγος (M.Sc. Ιχθυολογίας από το Victoria University της Νέας Ζηλανδίας, Βασικό πτυχίο Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών). Το 1982 έγινε ο πρώτος διευθυντής παραγωγής στην Ελλάδα για την εκτροφή λαβρακιού και τσιπούρας, όταν συνεργάστηκε με τον ιδρυτή των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, τον Μαρίνο Γερουλάνο. Tέλεσε χρέη Γενικού Διευθυντή στην εταιρία έως το 2013, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε και ανέλαβε θέση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η υπεροχή δεν είναι ο τελικός προορισμός. Είναι μια συνεχής αναζήτηση, μια αποστολή την οποία αναλαμβάνεις. Ακόμα κι αν είσαι ο καλύτερος, δε σταματάς ποτέ να εργάζεσαι σκληρά, με στόχο να γίνεσαι συνέχεια και πιο καλός. Αυτή είναι η αποστολή μου στα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς τα τελευταία 38 χρόνια.