Βραβείο ανώτερης γεύσης με διάκριση τριών χρυσών αστεριών για τα λαβράκια Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς από το International Taste Institute για το 2019

Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς - Βραβείο τριών χρυσιών αστεριών από το International Taste Institute

Με μεγάλη περηφάνια ανακοινώνουμε ότι τα προϊόντα λαβρακιού των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς έλαβαν «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» με διάκριση τριών χρυσών αστεριών. Με την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του προηγούμενου Βραβείου Γεύσης (2016-2019), επανεισήγαμε τα προϊόντα μας στην ευρέως αναγνωρισμένη διαδικασία αξιολόγησης του International Taste Institute.

Πάνελ διακεκριμένων ευρωπαίων σεφ αξιολόγησαν στις Βρυξέλλες λαβράκια των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς μέσα από τυφλές δοκιμές, στις αρχές Μαΐου, και τους απέδωσαν τη μέγιστη βαθμολογία για τη γεύση, την υφή καθώς και άλλα χαρακτηριστικά.

Τα λαβράκια μας κατάφεραν για μια ακόμα φορά να δημιουργήσουν έντονα θετικές εντυπώσεις στους γευστικούς κάλυκες των κριτών. Αυτή η σημαντική διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη τριετία, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην παραγωγή και προσφορά προϊόντων εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας στις διεθνείς αγορές ιχθυηρών,  τα οποία παράγονται με μεθόδους βιώσιμης ανάπτυξης.

Το νέο βραβείο- το οποίο φέρει γευστικό σκορ >90%- θα είναι σε ισχύ για τα επόμενα 3 χρόνια.